Monday, 29 December 2008

"The New Biology - Where Mind and Matter Meet"

Aseara am vazut un documentar absolut fascinant: "The New Biology - Where Mind and Matter Meet". Timp de doua ore si jumatate nu m-am dezlipit din fata computerului pentru ca l-am urmarit pe dr. Bruce Lipton daramand mitul predeterminarii genetice si demonstrand cum, de fapt, nu suntem controlati de gene, ci de convingerile pe care le avem. Cercetatorii care se ocupa de biologia celulara au descoperit ca mediul (universul extern si procesele fiziologice care au loc in organismul nostru) controleaza in mod direct activitatea genelor noastre. Si, mai precis, perceptia noastra asupra mediului, filtrata prin convingerile pe care le avem, creeaza realitatea fiecaruia dintre noi, mai buna sau mai putin buna...

Nu suntem controlati de gene, ci de propriile noastre convingeri! Si cum aproximativ 70% dintre convingerile noastre sunt negative si redundante, ce putem face? Putem sa schimbam aceste convingeri care ne dauneaza. Singuri sau sub indrumarea cuiva.

Vreti sa aflati mai multe despre noua biologie? Investiti doua ore si jumatate urmarindu-l pe dr. Bruce Lipton in "The New Biology - Where Mind and Matter Meet". Documentarul este compus din doua parti pe care le puteti urmari online sau le puteti descarca urmand link-urile de mai jos.


No comments: