Thursday, 8 January 2009

Despre puterea din interiorUn baietel a gasit coconul unui fluture si, fascinat de fluturele care crestea inauntru, venea aproape zilnic sa-l priveasca.

Intr-o zi, baietelul a observat cum fluturele incerca sa iasa printr-o gaura extrem de mica. Cum dupa o vreme fluturele nu mai reusea sa faca niciun progres, copilului i s-a facut mila si s-a decis sa-l ajute marind gaura cu ajutorul unei foarfeci.

Astfel, fluturele a reusit sa iasa cu usurinta din cocon, dar corpul lui era umflat iar aripile ii erau mici si scorojite. Baiatul a continuat sa priveasca fluturele sperand ca acesta isi va lua zborul. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat. Fluturele nu a reusit niciodata sa zboare... Baiatul, in bunatatea si mila lui, nu a inteles ca acel chin de a trece prin gaurica mica a coconului ii era vital fluturelui. Era modalitatea prin care fluidul din corp era fortat sa ajunga in aripi pentru ca acestea sa fie pregatite pentru zbor...

Precum fluturele, poate ca si tu te mai zbati din cand in cand in viata pentru a-ti castiga libertatea si a-ti lua zborul. Oricat de greu ti s-ar parea, gaseste un motiv pentru a te lupta in continuare si aripile iti vor deveni puternice. Puterea vine din interior!

Image credits: BestPicEver.com

No comments: