Tuesday, 19 May 2009

Intrebare pentru tine / Question for you

Imagineaza-ti ca deschizi usa catre viata pe care ti-o doresti. Ce vezi? Cum este?

Imagine you open the door to the life you desire. What do you see? How is it?

Image credits: Universal Class

25 comments:

Cristian Lisandru said...

Mugur - eu tot timpul deschid uşi către altă viaţă. Aşa m-am obişnuit, spre disperarea celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să-mi monitorizeze activitatea cotidiană pentru a spune că mă lovesc cu capul de nori şi mă umplu de cucuie. Nu i-am băgat niciodată în seamă. Apăs pe clanţă, deschid uşa şi dintr-o dată este totul altfel, mult mai liniştit şi mai frumos. Revin în realitate, pentru că viaţa trebuie trăită şi cu picioarele pe pământ. Cum spuneam într-o poezie, acum câteva zile, "am trăit în mai multe lumi, cu viză de flotant în fiecare dintre ele"... O zi minunată să ai! Şi o uşă deschisă permanent către lumea visată...

domnubolog said...

Te-am adaugat ca "Domnul Badarau" pe pagina "Blogroll"...politica blogului!

Este ok? Raspunde-mi pe blogul meu daca nu-ti convine ceva!

elga said...

Buna Mugur,

Ca de obicei, intrebarile tale sunt simple doar in aparenta.
In fiecare zi deschidem usi catre alta viata prin fiecare actiune a noastra, cu fiecare alegere pe care o facem.
Uneori constatam ca am mers in cerc, dar o luam de la inceput.
Si, personal, ii prefer pe cei care se lovesc cu capul de nori, celor care au vanatai in frunte din cauza plecaciunilor adanci facute in fata altora

Vania said...

De cum deschid uşa, năvăleşte lumina aurie...

Geanina Codita said...

Viata mea a fost, este si va fi asa cum imi doresc.Plina de farmec, plina de surprize , ador surprizele, plina de oameni de calitate, minunata intr-un cuvant.Imi voi aduna toate fortele pentru a depasi de fiecare data obstacolele, nu voi sta sa imi plang de mila. O viata asa cum visezi si iti doresti, iti urez sa ai!

Adrian said...

Cum as vrea? mai bine sa ma surprinda si daca nu o sa fie frumoasa o sa o fac eu frumoasa :) pe usa intri, iar daca nu iti place poti sa iesi, se va gasi o alta usa...

Camelia said...

spre viata care mi-o doresc ? ca si cum dimineata deschid ochii spre ce nu imi doresc?
traim ce ne-am dorit zic eu la un nivel , in continua transformare si evolutie..usa e deschisa..

Radu said...

pe usa aia trebuia gasita pacea,linistea interioara. cand ai gasit-o..restul e can can! :)

ajnanina said...

ma duc sa o deschid... :)
iti povestesc deseara ce-am vazut :))

Madelaine said...

Una in care sa am parte de linistea sufleteasca mult visata :)

PACO said...

E un loc calm linistit,cu putini oameni,cam atat vad in rest totul e ok si asa cum sunt

Lorena said...

Daca as deschide acea usa nu m-ar interesa decat sa fie o usa care da spre viata.
Daca viata de dupa acea usa e buna sau rea, saraca sau imbelsugata, nu are importanta...voi sti negresit sa mi-o fac asa cum mi-o doresc eu caci, in cele din urma, omul are viata care si-o faureste el insusi...

ajnanina said...

am deschis usa si am intrat.
am aranajat dupa cum mi-a placut (era frumos oricum) si i-am asteptat pe ceilalti.
au venit pe rand, curiosi.
am vorbit, am ascultat, am ras impreuna, ne-am bucurat.
au promis ca vor veni si data viitoare. i-am ispitit putin si le-am deschis pentru cateva clipe usa de saptamana viitoare.
am plecat construind drumul mai departe.
usa a ramas deschisa.
a fost ok.

Alina Cojocaru said...

Buna, multumesc ca imi "urmaresti" blogul. cu mare placere, am sa fac la fel si de asemenea, te voi include in lista mea de Recomandari. Mult succes (mai ales la concurs)O zi frumoasa:)

Mugur said...

Ajnanina, ma bucur ca a fost atat de furmos la workshop-ul tau de ieri dupa-amiaza! Imi pare atat de rau ca nu am putut veni! Sper din tot sufletul sa ajung saptamana viitoare :)

Mugur said...

Oameni buni, ma bucur ca ati deschis usa :) Si eu am deschis-o si am vazut acolo atat de multa bucurie incat i-am trecut pragul :)

Va doresc o zi la superlativ!
Mugur

Mugur said...

Buna Alina, multumesc!
O zi minunata!

gabi said...

Am uitat temporar sa mai dechid usa.
Eram preocupata cu inchisul altor usi :P
Dar, multumesc de aducere aminte :)

Mugur said...

Gabi, stiu cum e pentru ca si mie mi se mai intampla. Din fericire, ne aducem aminte si atunci deschidem usa :)

Mikka said...

Imi vad viata. Sunt in Bucurie, multa de tot, Viata lunga, dans, forta, Frumusete, iubesc si sunt iubita. Asta vad acolo, in deshiderea usii. Asta vad aici,in jur, exact in zona din care privesc.
Sunt in viata pe care o doresc, usa e doar o alta camera...

Mugur said...

Mikka, si eu am o stare de bucurie absoluta! Poate e ceva in aer sau in noi :) Deschid tot felul de usi si ma minunez! Si toate sunt particele din viata mea! Imi vine sa strig de fericire! Si strig in gand pentru ca in jurul meu sunt cateva chipuri de oameni tristi. As vrea sa le dau din bucuria mea si cred ca asta o sa fac. Chiar acum!

Mikka said...

Perfect! Chiar acum! Vorba lui Yoda: "Nu incerca. Fa-o sau nu o face.".
Fa-o, oricum! Niciodata nu lasa bucuria nerevarsata. Oricum, lumea e setoasa tare, ea va sorbi cu nesat te miri din ce loc, ceea ce reversi. Secretul deja il stii: Cand ESTI Bucurie, esti nelimitat... Nu se epuizeaza, ci "la din contra', creste...
Iara ma bucur enorm, pentru tine!

Mugur said...

Mikka, am facut-o chiar atunci! Am primit cateva ranjete sau grimase triste de la cativa dintre oamenii nefericiti care erau in jurul meu atunci. Si am mai primit si cateva zambete! Si am reusit sa le schimb, macar pe moment, starea la cativa. le-am dat si ciocolata desi vroiam sa o pastrez pentru o "gustare" de dupa-amiaza :) Recunosc, mi-am mai luat o ciocolata apoi, de pe drum :)
Iar bucuria este nelimitata si chiar se amplifica atunci cand o oferim :)

ombun said...

Homo locum ornat, non hominem locus spuneau latinii odinioara. Extrapoland si bazandu-ma pe crezul meu (realitatea e cea pe care o percepem; nu cea care este de fapt), as spune ca viata pe care ne-o dorim este viata in care am atins un echilibru, impacarea cu noi insine. Raspunzand in acest context la intrebarea ta, as raspundeca deschizand o usa imlaginara spre viata pe care mi-o doresc, intalnesc un mediu prietenos, familial in care nu am nicio inhibitie si in care sufletu-mi poate zburda cu voiosie

Mugur said...

OmBum, ca bine zici! Si eu cred ca realitatea este cea pe care o percepem si nu cea care este de fapt. Doi oameni pot percepe aceeasi realitate in mod cu totul si cu totul diferit. Iar legat de usa pe care vrei s ao deschizi, pur si simplu deschide-o si te vei trezi in mijlocul a ceea ce iti doresti de fapt. Si, chiar daca uneori ai impresia ca usa se deschide mai greu, ea se deschide totusi. Si atunci sufletul iti zburda cu voiosie.