Wednesday, 11 January 2012

Poti sa-ti vindeci viata

Poate ca ati auzit de Louise L. Hay, o autoare cunoscuta in lumea dezvoltarii personale. Iar astazi va propun una dintre lucrarile ei absolut minunate "Poti sa-ti vindeci viata" / "You Can Heal Your Life". Este o incursiune intr-o lume fascinanta care este mintea noastra, cea care influenteaza starea de sanatate a corpului, dar si bunastarea noastra psihica si emotionala.


"Poti sa-ti vindeci viata" / "You Can Heal Your Life" prezinta o viziune profunda legata de relatia stransa care exista intre minte si corp si exploreaza constrangerile care conduc la ganduri si idei limitatoare, ajutandu-ne astfel sa intelegem care sunt cauzele reale ale bolilor si problemelor emotionale.

Mesajul lui Louise este unul simplu: "Corpul nostru, ca orice altceva in viata noastra, este o oglinda a gandurilor si convingerilor noastre. Fiecare celula din corp reactioneaza la fiecare gand pe care il avem si la fiecare cuvant pe care il rostim."

Am postat aici filmul documentar "Poti sa-ti vindeci viata" / "You Can Heal Your Life", cu subtitrare in limba romana, dar va invit sa-i cititi si cartea (publicata in 1984 si tradusa in 29 de limbi), mai ales ca a aparut si in limba romana la editura Adevar Divin. O puteti citi gratuit si pe Scribd, aici sau aici. In film apar o multime de personalitati din domeniul dezvoltarii personale, dar si al sanatatii si spiritualitatii, printre care Doreen Virtue, Gregg Braden, Wayne W. Dyer, Gay Hendricks, Esther si Jerry Hicks, Leon Nacson, Dr. Christiane Northrup, Dr. Candace B. Pert, Cheryl Richardson, Dr. Mona Lisa Schulz.


No comments: