Wednesday, 20 March 2013

Instrumente NLP pentru dezvoltarea personala si profesionalaProgramarea Neuro-Lingvistica (NLP) este un domeniu de sine statator care a fost creat in anii ’70 de catre Richard Bandler si John Grinder si dezvoltat ulterior de specialisti precum: Anthony Robbins, Leslie Cameron-Bandler, Robert Dilts, Judith DeLozier, Connirae Andreas, Michael Lebeau, etc.

Utilizarea instrumentelor oferite de Programarea Neuro-Lingvistica genereaza schimbarile dorite atat la un nivel constient, cat si la un nivel mai profund, inconstient, si faciliteaza eficienta, performanta si succesul in viata personala si profesionala.

Pe scurt, Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) faciliteaza modificarea comportamentelor si atitudinilor umane (programare) prin schimbarea modului in care percepem lumea noastra interioara, dar si cea exterioara (neuro) si prin utilizarea corespunzatoare a comunicarii (lingvistica).

In videoclipul de mai jos, John Grinder, co-creatorul Programarii Neuro-Lingvistice, vorbeste despre ce anume este NLP-ul.

Daca inca nu ati fost la un curs de NLP, va invit la o experienta practica care dureaza cinci zile pentru a face cunostinta cu Programarea Neuro-Lingvistica, pentru a va insusi instrumentele pe care aceasta le ofera si pentru a le utiliza cu usurinta in viata personala si profesionala pentru generarea schimbarii, performantei si succesului. Cursul "Instrumente NLP pentru dezvoltarea personala si profesionala" are loc in Bucuresti, in perioada 24-28 aprilie 2013. Pentru mai multe informatii, vizitati: Instrumente NLP pentru dezvoltarea personala si profesionala.

 

No comments: