Tuesday, 19 March 2013

Sapte reguli pentru fericireCu totii ne dorim sa fim fericiti iar in videoclip-ul de mai jos aveti prezentate 7 reguli simple care ne pot cultiva fericirea:

1. Fiti generosi
Actele de bunatate si generozitatea ne sporesc gradul de fericire.

2. Luati decizii rapide
Cu cat ati ales mai repede, cu atat mai fericiti veti fi cu decizia luata. Alegeti optiunea care va satisface cele mai multe dintre cerinte.

3. Cheltuiti cu cap
Cheltuiti mai degraba pentru ceva care va ofera o experienta de neuitat. Banii cheltuiti pentru obtinerea unei experiente de neuitat sunt cei mai bine cheltuiti bani si nu genereaza regrete ulterioare.

4. Tintiti sus, dar nu prea sus
Intrebati-va daca timpul pe care il investiti in ceva chiar merita pe termen mediu si lung.

5. Alaturati-va unui grup
Apartenenta la un grup (indiferent daca este un grup spiritual, o scoala de dans sau un grup de voluntariat in folosul comunitatii) creste nivelul de fericire.

6. Fiti pozitivi
Nu ramaneti cantonati in trecut sau in experiente negative. Prea multa introspectie poate si ea dauna fericirii pentru ca deveniti preocupati si uitati sa mai fiti fericiti.

7. Fiti recunoscatori
Aduceti-va aminte din cand in cand sa fiti recunoscatori pentru ceea ce sunteti, faceti sau aveti. Recunostinta cultiveaza sentimentul de abundenta si sporeste nivelul de fericire.

"Fericirea este o calatorie... si nu o destinatie." Ben Sweetland


No comments: