Wednesday, 12 June 2013

Legea rezonantei"Legea rezonantei" este un fim documentar in care cercetatorul Gregg Braden, impreuna cu mai multi oameni de stiinta, explica una dintre legile fundamentale de functionare a Universului si anume Legea Rezonantei.

Legea rezonantei este mentionata in toate traditiile spirituale ale omenirii, aceasta lege influentand toate fiintele si lucrurile din Univers.

Astfel, totul in jurul nostru creeaza rezonante: modul in care gandim, postura corpului, timbrul vocii, mediul inconjurator, muzica pe care o ascultam, etc.

Tot ceea ce suntem, gandim si facem ne influenteaza intr-un anumit mod viata: gandurile si actiunile noastre negative genereaza intotdeauna efecte negative, in timp ce gandirea si manifestarile noastre pozitive ne schimba cursul vietii in bine.

Legea rezonantei determina natura si directia experientelor din viata noastra iar experientele noastre prezente si viitoare sunt influentate de experientele, deciziile si atitudinile din trecut.

Pentru a putea face cele mai bune alegeri si pentru a ne indeplini cat mai usor visele si scopurile, pentru dezvoltarea noastra personala, este nevoie sa intelegem pe deplin aceste concepte si sa actionam in conformitate cu ele.

De aceea, va invit sa urmariti acest documentar interesant despre Legea rezonantei si sa trageti singuri cat mai multe concluzii importante pentru voi.

2 comments:

Laura Caluian said...

"Suntem ceea ce gandim"... Foarte interesant documentarul, sustinut de cercetari stiintifice.
Multumim pentru postare!
Laura

Mugur Badarau said...

Laura, ma bucur ca ti-a placut documentarul!
Sa avem o zi minunata!
Mugur