Thursday, 4 July 2013

Nu regreta regretul


Presupun ca titlul ti-a captat deja atentia :) "Nu regreta regretul" este o prezentare interesanta facuta de Kathryn Schultz despre ce inseamna regretul si cum acesta se insinueaza in viata noastra.

Un Top 6 al celor mai regretate lucrurile in viata are in capul listei educatia. 33% dintre toate regretele tin de decizii luate in legatura cu educatia. Ne dorim sa fi avut mai multa, sa fi folosit mai bine educatia de care am avut parte sau sa fi studiat alta materie. Alte regrete in capul listei includ: cariera, dragostea, crescutul copiilor, diverse decizii si alegeri despre simtul de sine si modul in care ne petrecem timpul liber (sau, de fapt, cum esuam in a ne petrece timpul liber). Alte regretele care nu intra in acest Top 6: finantele, probleme de familie care nu tin de dragoste sau de crescutul copiilor, sanatate, prieteni, spiritualitate si comunitate.

Iar lectia pe care ne-o ofera Kathryn Schultz este ca avem nevoie sa invatam sa ne acceptam greselile, lucrurile imperfecte pe care le cream si sa ne iertam pentru ca le-am creat.

Si, pentru ca prezentarea este una savuroasa, te invit sa o asculti pe Kathryn.


No comments: