Wednesday, 11 May 2011

Taramul Tuturor Posibilitatilor exista?

Raspunsul este DA! Exista un Taram al Posibilitatilor Miraculoase iar el este accesibil fiecaruia dintre noi! Iar in aceasta postare vreau sa va povestesc cum am ajuns eu pe acest Taram :)

Eu sunt un mare amator de cursuri si seminarii si, desi merg la foarte multe, sunt foarte pretentios atunci cand le recomand prietenilor pentru ca sunt invatat cu un anumit nivel si am si un ochi destul de critic prin natura profesiei (in plus fata de coaching, din cand in cand, tin si cursuri).

Eu i-am cunoscut ieri pe Rune Heivang si pe colegii lui si am fost impresionat! M-a impresionat caldura si bunatatea din privirea lor, intelepciunea cu care raspund la intrebari si modul minunat si non-invaziv in care ofera vindecari emotionale si fizice! Asa ca am simtit nevoia sa va ofer si voua informatii despre cum puteti redeveni acea persoana minunata care sunteti de fapt!

Presupun ca, din moment ce citesti aceste randuri, esti interesat/a de dezvoltarea ta personala si, cel mai probabil, iti doresti o experienta care sa-ti schimbe viata. Eu te invit sambata si duminica, 14 si 15 mai, sa experimentezi Taramul Posibilitatilor Miraculoase alaturi de Rune Heivang si colegii lui de la Academia SoulPilot.
Rune Heivang

Pentru cine este evenimentul "TU esti adevaratul secret!" din acest week-end? Este pentru TINE daca:
  • ti-ai pierdut directia in viata si nu mai stii incotro sa o iei
  • ai nevoie de o vindecare emotionala si chiar fizica
  • ai relatii defectuoase cu tine insuti/insati si cu cei din jurul tau
  • esti nefericit/a si vlaguit/a
  • viata ta este doar o lupta continua
si daca VREI SA TE REGASESTI!

Pe parcursul celor doua zile, Rune Heivang si colegii lui vor prezenta modalitati si tehnici practice si cu efect imediat prin care tu sa te schimbi, vindeci si transformi si sa incepi sa traiesti viata magica pe care ti-o doresti!

Informatii practice:
- beneficiezi de o reducere substantiala si platesti doar 250 lei daca, atunci cand te inscrii, treci inaintea prenumelui codul CMB (in cazul meu ar fi "CMB Mugur")
- poti sa-i vezi pe oamenii minunati de la Academia SoulPilot joia aceasta, la o intalnire gratuita
- detalii privind workshop-ul, intalnirea gratuita si inscrierea: www.serviceandlove.com.

Oameni buni, daca va oferiti aceasta experienta minunata, ne vedem sambata dimineata si descoperim impreuna Taramul Posibilitatilor Miraculoase!

No comments: