Wednesday, 18 May 2011

Taramul Tuturor Posibilitatilor exista? - continuare / Does the Land of All Possibilities exist? - revisited

Va spuneam intr-o postare de zilele trecute ca Taramul Tuturor Posibilitatilor exista. Am avut nevoie de ceva timp ca sa imi pot aduna gandurile si sa pot scrie despre ce am simtit si experimentat la workshop-ul la care am fost in week-end. Imi este foarte dificil sa exprim in cuvinte ceea ce am simtit si totusi o voi face chiar daca stiu ca nu voi putea surprinde decat intr-o mica masura bogatia de senzatii si experiente.

Pana sa ajung la workshop-ul "Tu esti adevaratul secret" si sa-i intalnesc pe oamenii de la Academia SoulPilot eram un mare consumator de cursuri, workshop-uri si formari. Cautam tehnici si strategii pe care sa le utilizez si sa le ofer si altora la sesiunile mele de coaching si training. Cautam "carje" care sa ma sprijine in cautarea fericirii, sanatatii, bogatiei, intelepciunii, energiei, bucuriei, armoniei etc etc etc astfel incat sa fiu in rezonanta cu mine, cu ceilalti si cu situatiile din viata personala si profesionala...

Din pacate, toate tehnicile si strategiile pe care le invatam se dovedeau a fi ineficiente sau ajungeau sa se "consume" in timp si sa nu mai produca niciun fel de rezultat. Si, atunci, o luam de la capat si cautam un alt curs sau workshop la care sa invat o tehnica-minune care sa isi pastreze eficienta in timp.

Acum nu mai caut pentru ca am inteles! Multumita lui Rune Heivang si colegilor lui de la Academia SoulPilot. Acum stiu si simt ca eu sunt adevaratul secret!

Iar cand voi mai merge la cursuri si workshop-uri, o voi face fara sa mai caut ceva anume pentru ca nu mai am nevoie. O voi face doar pentru ca imi face placere sa intalnesc oameni cu preocupari similare.

Daca sunteti din Sibiu sau puteti ajunge usor in zona, Rune Heivang si colegii lui au in acest week-end (21-22 mai 2011) un nou workshop. Gasiti mai multe informatii aici: www.serviceandlove.com.


I wrote in one of my posts from the other day that The Land of All Posibilities does exist. I needed some time to gather my thoughts and to be able to put in writing what I felt and experienced at the workshop from this last week-end. It is rather difficult to express in words what I felt but, still, I will do it even though I know that will barely touch upon the wealth of sensations and experiences.

Until coming to the "You Are the Real Secret" workshop and meet the people from the SoulPilot Academy I was a big consumer of courses, workshops and seminars. I was looking for techniques and strategies for my own benefit and for the benefit of people coming to my training or coaching sessions. I was looking for a "crutch" to support me in my search for happiness, health, wealth, wisdom, energy, joy, harmony and so on and so on, so that I could be in resonance with myself, the others and the situations in my personal and professional life…

Unfortunately, all these techniques and strategies proved to be inefficient or became "consumed" in time, and their result was a complete zero. And, then, I would start from the beginning and looked for another course or workshop where to learn a wonder-technique which would retain its efficiency in time.

Now I stopped searching because I understood! Thanks to Rune Heivang and his colleagues from SoulPilot Academy. Now I know and feel that I am the real secret!

And when I go to courses and workshops, I will do it without searching for anything in particular because I don't need it anymore. I will do it just because I like to meet people with similar interests.

In case you are from Sibiu or you can get there easily, Rune Heivang and his colleagues will have there a new workshop this week-end (May 21-22, 2011). More info here: www.serviceandlove.com.


12 comments:

Unknown said...

metoda poate diferi de la persoană la persoană, după cum bine ştii, nu există o metodă fixă, simţirea poate canaliza pe cineva într-o direcţie sau alta la fel de bine.
ceea ce e mai important e că, într-adevăr, în marea aglomeraţie de tehnici şi metode, unele sunt cumva mai paroape de om, prin simplul fapr că cei care oferă celorlalţi acele re-cunoaşteri sunt mai deschişi. până la urmă nu faci decât să îţi deschizi inima şi să primeşti aceleaşi daruri, dar poate într-o altă traducere.
oricum e câteodată atât de strălucitoare trăirea încât crezi că ai ajuns la capăt,că acela e răspunsul, dar, iată, e un cerc, poţi merge întotdeauna şi mai sus, şi mai aproape... dar pragul a fost trecut :D

Mugur Badarau said...

Flipi, ai dreptate, impactul unei metode poate diferi de la o persoana la alta.
Din fericire, ceea ce am invatat de la Rune este mult mai mult decat o metoda. Este regasirea unei stari care este continua, infinita si minunata.
Si nu este nevoie sa mai fac ceva (vreo meditatie Zen, postura de Yoga, tehnica de NLP sau mai stiu eu ce alta tehnica sau strategie) ca sa ma simt minunat! Ma simt minunat pentru ca sunt in contact cu mine si cu cei din jur exact atat de mult sau de putin cat imi doresc :)
Este o traire atat de grozava incat mi-este greu sa o descriu in cuvinte :)

Unknown said...

atunci îmbrăţişeaz-o şi ţine-o aproape, poate o poţi şi împărtăşi cu adevărat daca Rune poate.
sunt oameni atinşi de aripa zborului şi îl pot da şi celorlalţi, zboară atunci!
ps: mă faci curios să ştii...

Mugur Badarau said...

Flipi, multumesc :) Este greu de explicat... Nu este o stare care sa vina si sa plece sau care trebuie sa fie accesata prin nu-stiu-ce tehnica. Este insasi starea fiintei cumva...
Probabil ca, la un moment dat, voi tine si eu un seminar asemanator care sa-i ajute pe oameni sa se regaseasca si sa fie in rezonanta si armonie cu ei insisi, cu cei din jur si cu situatiile de zi cu zi. Pana atunci insa probabil cao fac la un mod inconstient :)

Dan said...

Dacă o faci, vin şi eu! Nu ştiu de ce, dar la acest workshop chiar n-am simţit să vin, şi apoi tot am stat şi m-am întrebat de ce nu m-am dus. Mă tem că nu aş fi fost destul de puternic ca să accept "adevărul"...

Unknown said...

teama nu are de ce să existe... las-o să plece. îţi pui bariere, probabil de aceea ai negat sau ignorat tragerea de inimă către acel "adevăr"

mugur, GO FOR IT!

Mugur Badarau said...

Dane, fiecare dintre noi are propriul ritm si pentru oricare dintre noi exista un moment anume :) Daca era sa vii, ai fi venit :)
Inca nu stiu cand voi organiza vreun training, dar, oricum, vei fi printre primii care afla.

Mugur Badarau said...

Flipi, am o perioada in care sunt prins cu alte proiecte, in special coaching. Dar sunt sigur ca va veni si momentul pentru un training :)

Unknown said...

dacă nu ajung şi eu să îl cunosc pe domnu' atunci să ştii că dacă te hotărăşti mi-ar face plăcere să te ascult... şi poate să împărtăşim perspective asupra existenţei, ca nişte prieteni şi fraţi în lumea asta mică... şi sper eu, din ce în ce mai frumoasă şi unită!

Mugur Badarau said...

Flipi, multumesc! Si mie mi-ar face placere sa ne cunoastem. Iar cand ma decid sa tin un curs sau workshop, vei afla si, daca vei putea ajunge, ne intalnim.
Pana atunci, se pare ca va fi un retreat cu Rune la Sibiel (langa Sibiu), incepand cu sambata cealalta. Inca nu se stie daca se va tine, dar eu am pus deja intrebarea pe pagina de Dezvoltare Personala: http://www.facebook.com/training.coaching.

Adina Amironesei said...

Buna,

Am ajuns pe site-ul tau tocmai de pe Soul Pilot Romania (unde ajunsesem initial plecand de pe Youtube).
Mi-a placut cum ai descris si in cuvinte aici si pe Youtube experienta traita acolo. Traim niste vremuri in care nu mai e nevoie de prea multe cuvinte ca sa exprimi o stare.
E suficienta sclipirea din privire..:)
Felicitari !
Succes in tot ce faci !
>:D<

Mugur Badarau said...

Buna Adina,

Multumesc frumos pentru mesaj si pentru cuvintele de apreciere!

Asa este! Traim vremuri interesante in care nu mai este nevoie de prea multe cuvinte pentru a exprima o stare. Iar experienta cu Rune si cu oamenii minunati de la SoulPilot Academy este atat de extraordinara incat cuvintele nu o pot descrie... :)

Mult succes si tie in tot ceea ce faci!

Cu drag,
Mugur