Monday, 25 February 2013

Cursuri si workshop-uri deschise, coaching


M-am decis ca anul acesta sa dedic o mai mare parte a timpului meu profesional cursurilor si workshop-urilor deschise, ca o completare a cursurilor si workshop-urilor pe care le sustin in cadrul diverselor companii din Bucuresti, dar si din intreaga tara.

Iar pentru luna martie va propun un curs "Curs autorizat Formator (cod COR 242401)" si un workshop "Reconectarea la intuitie".

De asemenea, daca aveti nevoie sa explorati si sa intelegeti o situatie sau interactiunile cu persoanele importante din viata voastra, sa gasiti solutii la anumite probleme sau sa aduceti o performanta mai consistenta in viata voastra personala si profesionala, va invit sa cititi mai multe despre sesiunile de coaching pe care le facilitez in Bucuresti si sa va programati pentru o prima sesiune.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile, va invit sa abonati la newsletter-ul Brainevo, training si coaching, urmand acest link: abonare newsletter.


2 comments:

Unknown said...

din pacate nu am timp sau mai mult timp fara oboseala si de ce nu vointa de a face ceea ce ar trebui, unul din aceste lucruri fiind acest blog
iti impart mai mult sau mai putin viziunea, doar ca directia mea ar fi psihiatria si folosirea lucrurilor aflate ca schelet al romanului, ce l aun moment dat ma voi apuca de scris... faci o treaba buna, si merita ca blogul sa-ti fie citit

app, mam abonat si eu :D

Mugur Badarau said...

Madalin, timpul este punctul sensibil al acestui secol...
Ma bucur sa aflu ca esti preocupat de dezvoltarea ta personala.
Multumesc frumos pentru cuvintele de apreciere.

Si ma bucur ca te-ai abonat :D