Thursday, 11 April 2013

Alchimie ArhetipalaImpreuna cu prietena si colega mea Alina Radu, facilitez un nou workshop experiential "Alchimie Arhetipala". Pe parcursul a 5 seri vom prezenta cele 4 perechi de arhetipuri fundamentale (modele originare) masculine / feminine: Rege / Mama, Razboinic / Eroina, Magician / Initiatoare, Iubit / Fascinatoare, umbrele pentru fiecare dintre aceste arhetipuri, precum si modul in care arhetipurile si umbrele acestora interactioneaza in cadrul relatiilor pe care le ai cu persoane semnificative din viata ta (persoana iubita, familie, prieteni, colegi, etc).

"Alchimie Arhetipala" este un workshop experiential in care tu vei:
  • cunoaste si integra in propria fiinta arhetipurile fundamentale;
  • identifica si transforma umbrele fiecarui arhetip fundamental;
  • intelege manifestarea si relatiile dintre arhetipurile fundamentale in relatia de cuplu si in relatiile cu alte persoane semnificative din viata ta.

Pentru mai multe informatii te invit sa vizitezi: Workshop experiential "Alchimie Arhetipala".

Daca te intereseaza cursuri si workshop-uri pentru dezvoltarea ta personala si profesionala, te invit sa vizitezi si site-ul Brainevo, Training & Coaching, unde vei gasi mai multe informatii. De asemenea, te poti abona abona la newsletter-ul pe care il trimitem in fiecare luna (pe site-ul Brainevo, Training & Coaching, in coloana din stanga sus vei gasi formularul de inscriere la newsletter).

No comments: