Wednesday, 10 April 2013

"Eliberarea de cautarea eliberarii"


Va recomand cu drag seria de evenimente "Eliberarea de cautarea eliberarii" ("Freedom from seeking freedom") care se va desfasura in Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Cluj in perioada 8 mai - 9 iunie 2013. Aveti ocazia sa va intalniti cu oameni minunati, pe care eu am avut bucuria sa ii intalnesc in urma cu cativa ani, si sa va redescoperiti adevarata natura intelegand cine sunteti cu adevarat. Eu unul de-abia astept sa-mi revad prietenii din Norvegia: Rune Heivang, Arne Bjellebø, Marte Ramsfjell si Karina Pedersen, sunt doar cativa din prietenii de la Happy Mind Academy.


Sesiuni introductive de seara: "Adevarul" ("The Truth)
Cost: 30 lei
Interval orar: 18.00 - 22.00
Data: 8 sau 9 mai (Timisoara), 15 sau 16 mai (Sibiu), 22 sau 23 mai (Cluj), 29 sau 30 mai (Bucuresti)
Scurta descriere: In timpul acestor sesiuni introductive, Rune Heivang va oferi esenta "invataturii" sale, adevarul ultim despre cine esti… Vei experimenta intelegerea unica despre care maestrii iluminati au vorbit de-a lungul a mii de ani. NU este o religie. Este singura intelegere de care vei avea vreodata nevoie pentru a trai o viata magica! Cel mai mare dar si cea mai mare iubire pe care ti-o poti oferi tie insuti/insati este sa intelegi cine esti cu adevarat.

Workshop avansat "Eliberarea de cautarea eliberarii" ("Freedom from seeking freedom")
Cost: 250 lei
Interval orar: 10.00 - 18.00
Data: 11-12 mai (Timisoara), 18-19 mai (Sibiu), 25-26 mai (Cluj), 1-2 iunie (Bucuresti)
Scurta descriere: Pe parcursul acestui workshop investighezi cine nu esti si descoperi, din ce in ce mai clar, cel mai minunat mesaj din acest univers. Si, odata ce ajungi la sursa tuturor lucrurilor, descoperi cine esti tu cu adevarat! Tu esti aceasta constiinta in care toate dorintele inceteaza iar iubirea nemarginita este adevarata ta natura.

Prezentare "Instrumente pentru trezire" ("Tools for awakening")
Cost: gratuit
Interval orar: 10.00 - 18.00
Data: 13 mai (Timisoara), 20 mai (Sibiu), 27 mai (Cluj), 4 iunie (Bucuresti)
Scurta descriere: Aceste instrumente reprezinta o combinatie de medicina energetica, meditatie, stare de constienta (mindfulness) si coaching. Instrumentele iti ofera pace launtrica, mai multa energie, sanatate mai buna si un nivel mai inalt al constiintei, adica o Minte Fericita.

Mini-sesiuni pentru copii si adolescenti (insotiti de un parinte)
Cost: 30 lei
Interval orar: 14.00 - 16.00 (copii 6-14 ani), 18.00 - 20.00 (copii 15-20 ani)
Data: 24 mai (Cluj), 5 iunie (Bucuresti)
Scurta descriere: In cadrul acestei mini-sesiuni, prin exercitii simple, usoare si amuzante li se explica copiilor faptul ca, in interiorul tuturor oamenilor, exista un "loc" in care avem cu totii pace interioara, siguranta si iubire iar acest "loc" este mereu "acolo". Toti copiii, ca si toti oamenii de altfel, au "plantata" in interiorul lor o "samanta" speciala, care pastreaza in sine adevaratul lor talent si potential. Aceasta samanta poate fi deschisa, intr-un mod natural, prin joc si meditatie. Acest lucru nu are legatura cu religia, insa poate fi impartasit oricarei persoane, indiferent de credinta. Meditatia este in sine revelatoare si nici un fel de credinta nu este necesara.

Workshop intensiv special "Investigarea momentului" ("Investigating the moment")
Cost: 375 lei
Interval orar: 10.00 - 18.00
Data: 7-9 iunie (Bucuresti)
Scurta descriere: Cand iti explorezi adevarata ta natura, iti amintesti de tine… Starea de a fi continua (si) atunci cand iti amintesti cine esti. Odata ce iti amintesti, nu vei uita, nici macar in urmatoarea ta viata. Acest workshop este despre explorarea adevaratei tale naturi. Cine esti si ce esti tu? Iti vei da seama ca esti intregul si ca aceasta constiinta este tot ce exista, ca tu esti constiinta pura si Mintea Fericita.

Mai multe informatii, persoanele de contact pentru fiecare locatie si inscriere: http://www.soulpilot.com/romania/

No comments: