Friday, 25 July 2014

Trei evenimente in luna august


Curs autorizat Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324

Bucuresti, 15-17 august 2014 (Modul 1), 12-14 septembrie 2014 (Modul 2), 31 octombrie – 2 noiembrie 2014 (Modul 3), 14-16 noiembrie 2014 (Modul 4), 5-7 decembrie 2014 (Modul 5)

Acesta formare completa, de 150 ore, este pentru tine daca iti place sa lucrezi cu oamenii care isi cauta directia, vor sa isi rezolve diverse probleme sau isi doresc sa aduca mai multa performanta in diverse aspecte ale vietii proprii.

Vei invata cum sa iti organizezi activitatea, cum sa facilitezi sesiuni de consiliere, cum sa intelegi care sunt nevoile clientilor si cum anume ii poti insoti fara sa fii directiv, adica fara sa le dai sfaturi.

La finalul acestei formari vei putea sa facilitezi sesiuni de consiliere pentru dezvoltare personala, atat pentru clienti individuali, cat si pentru grupuri. Vei putea sa lucrezi cu clienti ale caror situatii problematice au o intensitate mica spre medie (situatiile problematice cu intensitate mare sunt de competenta psihiatrilor sau a psihoterapeutilor clinicieni specializati in trauma respectiva) si cu clienti care isi doresc performanta (activitate de coaching).
 Curs autorizat Formator cod COR 242401 

Bucuresti, 11 – 13 august 2014 (Modul 1) si 18 – 20 august 2014 (Modul 2)

Livrarea unei sesiuni de training necesita multe abilitati. Un trainer are nevoie sa cunoasca foarte bine continutul (chiar sa fie un expert in domeniul respectiv), sa fie capabil sa comunice foarte bine cu personalitati diferite, sa cunoasca cum functioneaza procesul de invatare la adulti, sa detina un inalt nivel de empatie pentru a intelege provocarile cursantilor si pentru a fi capabil sa exprime entuziasm fata de continutul predat.

Participand la acest curs, vei beneficia de experienta cumulata de peste 30 de ani a celor doi formatori in livrarea de training, precum si de cele mai eficiente tehnici de facilitare, validate in practica. 

Mai multe informatii si inscriere: Curs autorizat Formator cod COR 242401Retreat Rune Heivang

Predeal, 24 - 31 august 2014

Cand mintea-ti este eliberata, traiesti tot timpul in libertate si armonie cu ceea ce exista chiar acum... Apoi, cu o minte eliberata, te opresti din cautare, te eliberezi de limitari si nu mai ai nevoie de nimic din aceasta lume pentru a fi liber si intreg.

Mintea eliberata inseamna:
  • Sa te opresti din cautarea libertatii, adevarului si iluminarii;
  • Sa inceteze nevoia de a fi iubit, inteles sau aprobat;
  • Sa nu-ti mai traiești viata in vinovatie sau frica;
  • Sa incetezi a-i mai blama pe altii sau sa ai o pozitie de victima;
  • Sa nu-ti mai cauti o anume stare, in minte;
  • Sa te opresti din a incerca sa schimbi, din minte, gandurile sau emotiile;
  • Sa incetezi sa opui rezistenta la ceea ce este;
  • Sa incetezi sa mai astepti, la infinit, un viitor mai bun;
  • Sa te opresti din incercarea de a mai schimba sau a evalua trecutul;
  • Sa te opresti din cautare.
RECOMANDARE: pentru a participa la retreat-urile (taberele) facilitate de catre Rune Heivang este de dorit sa fi fost, inainte, la cel putin un workshop sustinut de Rune. 

Mai multe despre Rune Heivang si evenimentele din Romania, precum si inscrierea pentru retreat: http://runeheivang.ro/calendar/

No comments: