Sunday, 24 January 2016

O noua formare Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324 incepe in Bucuresti in februarie


In prima parte a lunii februarie, mai precis in data de 12 februarie, incepem la Bucuresti o noua formare acreditata Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324. 

Aceasta ocupatie noua in Romania se potriveste acelor persoane care isi doresc sa invete cum anume pot lucra cu clienti ale caror situatii problematice au o intensitate mica spre medie (situatiile problematice cu intensitate mare sunt de competenta psihiatrilor sau a psihoterapeutilor clinicieni specializati in trauma respectiva) si cu clienti care isi doresc performanta (activitatea de coaching).

Este o formare completa si reala (150 de ore sub supervizare directa si in mod autonom) care se desfasoara pe parcursul a cinci module.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre ce anume presupune aceasta formare acreditata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, te invit sa accesezi Formare acreditata Consilier pentru dezvoltare personala cod COR 242324.

Ultima zi pentru inscrieri este 7 februarie.

No comments: